Szúnyogháló

Végre itt a nyár, a hosszú meleg nappalok, csak kiülsz a kertbe vagy a teraszra és élvezed a jó időt. Aztán hirtelen megzavarja ezt az idillikus hangulatot egy zümmögő hang és csak kapkodod a fejed, hogy most vajon melyik lény lendült támadásba?!

Ugye ismerős?

Még ha csak egy légy vagy darázs szeretne ismerkedni veled, jó esetben elég csak elhessegetni és tovaszáll. Azonban, ha a szúnyogok vacsora ideje jött el, akkor aztán össze kell kapnod magad, ha nem szeretnéd, hogy belőled lakmározzanak. Választhatod egyedüli megoldásként a szúnyogirtó spray-ket, de úgyis megtalálják azt a négyzetmilliméternyi felületet ahová véletlenül nem került belőle.

Gyorsan megunod a csapkodást és bemenekülsz az otthonodba, ahova fürtökben lógva követnek téged, már ha tudnak! Mert, ha jól felkészült vagy, rendelkezel a vérszívók elleni legegyszerűbb megoldással, azaz a szúnyoghálóval. Ha nem, akkor épp itt az ideje, hogy beszerezz egyet! Ugyanis a rovarháló ma már elengedhetetlen kiegészítője egy ingatlannak, mellyel sok bosszúságot meg tudsz spórolni magadnak. Azon kívül, hogy kint tartja a nem kívánt betolakodókat, a nagyobb szennyeződésektől sem kell tartanod, mint a szösz, madártoll vagy falevél. Emellett viszont szabad légáramlást biztosít.

Az egyedi igényeidnek megfelelően választhatsz fixeltolhatórolós vagy hagyományos zsanéros típusok közül. A szúnyogháló szürke vagy fekete üvegszálas alapra készül, melynek köszönhetően alig észrevehető, így nem zavar a kilátásban.