Egyedi iPhone telefontokok, hatalmas AirPods tok kínálat

Egyedi iPhone telefontokok, hatalmas AirPods tok kínálat

Telefontokok

Az iTok.hu webáruház kínálatában 2019 év vége óta vannak iPhone telefonokhoz különféle telefontokok. A webáruházba látogatók tallózhatnak az egészen korai iPhone 5/5s/SE telefontokoktól kezdve az iPhone X, iPhone Xs és iPhone Xr családon át egészen a legújabb iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max egyedi telefontok kínálatig.

Szilikon tok

Az egyszerűséget és a letisztultságot kedvelőkre is gondoltak az iTok webáruháznál. Különféle színekben kaphatók a szilikon telefontokok: sárga, rózsaszín, fekete és víztiszta. Ezek a telefontokok a hétköznapi karcolódásoktól, kisebb ütésektől védik meg az iPhone telefonokat.

Ütésálló szilikon tok

Jóval több védelmet nyújtanak a telefonnak az ütésálló szilikon telefontokok. Ezek között a Spigen gyártó által készített tokok még katonai szabvánnyal is rendelkeznek, ami azt hivatott igazolni, hogy a gyártáskor a telefont a tokban adott magasságból, adott mennyiségben leejtették a beton padlóra és sérülést nem szenvedett.

Dizájn és divatos telefontokok

Azok, akik szeretik követni a divatot és a trendeket, ismert gyártók ismert márkajelzéseivel fémjelzett telefontokok között is válogathatnak. A legkedveltebbek és legismertebb márkák az iTok webáruház kínálatában:

  • Guess
  • Karl Lagerfeld
  • Supcase
  • Spigen
  • Kingxbar

A Guess szilikon tokok között szintén megtalálhatók az egyszerűbb, letisztultabb kivitelek is, de akár a folyékony rózsaszín homokkal töltött tok is azoknak, akik imádják a csillogást.

AirPods tok

A másik közkedvelt termék az iTok webáruházban az AirPods készülék töltő tokjához való AirPods tok. Ezek a tartók szintén megvédik az AirPods készüléket a hétköznapi behatásoktól, sérülésektől, karcolódásoktól. Az összes tartó úgy van kialakítva, hogy a töltőkábel csatlakozás probléma mentesen hozzáférhető és az könnyedén csatlakoztatható is.

Rajzfilm figurás AirPods tok

A legnépszerűbb AirPods tok termék a webshopban. Több, mint 20 féle kivitelben kapható, az animációs filmek rajongóinak kötelező kiegészítő. A legkedveltebbek közé tartoznak a Szörny Rt. filmből Sullivan és Mike szörny, Mickey egér és Minnie egér, Stitch vagy akár az egyszerűbb, de annál kedvesebb unikornis.

Rajzfilm figurás AirPods tok kínálat
Rajzfilm figurás AirPods tok kínálat

Dizájn AirPods tok

Hasonlóan az iPhone telefontokokhoz, az AirPods tartók között is megtalálhatóak a Guess, Karl Lagerfeld, Supcase vagy akár a Baseus csillogó tartói is. A szín paletta és széles: a kommerszebb fekete és fehér mellett vannak itt még márvány mintás AirPods tartók, csillogó fémhatású tokok, rózsaszín szilikon tokok vagy akár barna és bézs színű bőrtartók is.

Az webáruház az ország minden pontjára vállalja a kiszállítást akár csomagautomatába, akár házhoz szállítással is.